Over - online marketing

Dat schrijven me al sinds ik een klein meisje ben volledig gegrepen heeft is geen verrassing meer.

Het eerste wat ik schreef was een verhaaltje over een jong hertje dat zijn moeder kwijt was (vond ik laatst in een schrift van groep 3). En schrijven heeft me altijd gefascineerd. Hoe je met 26 letters mensen kunt grijpen. Ik hou ervan. Vooral omdat ik zelf vaak zo geboeid ben door teksten.

Nog meer dan films.

Een stapje verder dan ik eerst had bedacht

In eerste instantie bedacht ik dat het leuk was om mijn kennis te delen met betrekking tot online marketing. Iets waar ik al jaren mee bezig ben. Ik ben gek op de mogelijkheden die de computer biedt. En dan met name internet. Maar ik las steeds meer dingen die ik ook wilde delen. Psychologie, wetenswaardigheden, noem maar op. Ze hebben natuurlijk wel allemaal betrekking op websites. Maar we gaan een stapje verder. Ik heb geen concrete doelgroep voor ogen. Als jij geholpen bent met de informatie die ik met je deel, dan heb ik mijn doel bereikt.

Ik ben geen almachtige.

Een groot gedeelte van wat ik met je deel heb ik gehoord, gelezen, opgevangen of besproken…

Dat maakt de informatie niet minder waard 🙂

Ik ben Kim

Ik ben Kim, 30 jaar oud en ik ben gek op computers. En op teksten. Op lezen, op mensen en op genieten. Klinkt lekker standaard – en ik heb het geprobeerd – maar ik kan er gewoon niet omheen 😉

Ik werk bij Brandpepper in Duiven als marketingmanager (weer zo’n nietszeggende hedendaagse functienaam).

In 2011 studeerde ik af aan de opleiding HBO Communication and Multi media design (CMD). Een opleiding die in de kinderschoenen stond destijds. Maar daarom kreeg ik wel de ruimte om me te ontwikkelen op gebieden waar IK interesse in had. Hoe onsamenhangend soms ook.

En zoals je eerder kon lezen: psychologie vind ik prachtig. En dat in combinatie met computers: mijn droombaan. Hoe een website zorgt voor conversie? Big part of the job. En misschien wel de mooiste. Dus online marketing was me op het lijf geschreven. Dat anderen beter waren in het ontwerpen van websites vond ik eerst heel lastig, maar mijn talent leek later (gelukkig) op een ander terrein te liggen.

Meer bestellingen / offerteaanvragen

Ik begon bij Best4u in Zutphen. Daar heb ik 3 jaar gewerkt op de marketingafdeling die destijds ook in de kinderschoenen stond (en inmiddels HUGE is geworden). Ik liep stage en ontdekte hoe geweldig online marketing was. Ik las alles wat los en vast zat en in combinatie met mijn opleiding bleek ik eindelijk gevonden te hebben wat ik wilde doen. Ik kreeg het soms voor elkaar om het conversiepercentage een aantal keer te verdubbelen. Met slechts enkele aanpassingen. Ik hoef je vast niet uit te leggen wat voor adrenalinekick dat gaf…

BOEM!

Daarna ben ik als ZZP’er begonnen. Dat was 2,5 jaar een groot succes. Ik leerde Len kennen en onze samenwerking zorgde voor grote sprongen. Ik had een aantal gave projecten maar samen met Len werd dat verdubbeld. Hij maakte de websites, ik verzorgde de marketing. Ideaal. En zo kwam ik via via – zelfs zonder eigen website trouwens – uit bij Brandpepper. Zij hadden nog een paar leuke opdrachten liggen…

Een echte marketingafdeling

Wat ik bij Best4u samen met de bestaande collega’s had gedaan, kon ik nu nogmaals doen, maar dan alleen. Inmiddels werken we met een 4-hoofdige marketingafdeling. We optimaliseren de techniek, we bedenken strategieën en we voeren het uit. En we zorgen voor meer aanvragen.

Het is zo leuk als een van je klanten belt of je asjeblieft wilt stoppen met adverteren omdat hij de drukte niet meer aan kan 😀

Webdesign gecombineerd met planning

Ik ben een regelnicht. Ik doe graag werk waarbij ik van hak op de tak spring. Afspraak hier, opdrachtje daar. Je hoeft mij geen uren aan 1 taak te zetten. Ik denk liever. Bedenk. Denk uit. En vervolgens wil ik het resultaat zien 😉 Misschien niet altijd makkelijk voor m’n collega’s, geef ik eerlijk toe. En om mezelf te verbeteren lees ik onwijs veel. Ik lees en zie zoveel. Ik denk dat een hoop mensen met dit soort informatie geholpen zijn.

Je weet nu wie IK ben

Inmiddels zijn we een hoop letters verder. Je weet nu wie ik ben, waarom ik deze website heb en wat ik ermee wil bereiken. Ik denk dat dat de lading wel dekt. Mocht je nou nog meer willen weten. Let me know!